11 BIG Points to Hat Yai Thailand



BIG Point promo is back! Promo yang paling aku geram adalah seperti di atas!
11 BIG points  to redeem flights to Hat Yai, Thailand.

Hanya redeem 11 BIG points dan hanya perlu bayar RM52 untuk airport charges and fees. Geram sangat! Baru je balik dari Hat Yai minggu lepas, tapi tak puas sebab sekejap je untuk transit ke Bangkok. Tak sempat merasa night life kat Hat Yai.

Tapi promo kali ni, aku tak dapat lagi redeem. sebab dah ada planning ke Penang-Kedah-Betong. Harap-harap adala lagi promo Hat Yai ni tahun depan.

Untuk senarai penuh pasal promo redeem BIG points, refer to Promo BIG Points Nov 2012. Geram sangat dengan promo redeem 10 points ke Yangon, Myanmar.

0 comments: