10 BIG Points to Yangon Myanmar


BIG Point promo is back! Promo yang paling aku geram adalah seperti di atas!
10 BIG points  to redeem flights to Yangon, Myanmar.
Kalau pergi balik, redeem 20 points dan hanya perlu bayar RM122 untuk airport charges and fees.

Untuk senarai penuh pasal promo redeem BIG points, refer to Promo BIG Points Nov 2012. Tahu tak promo kali ni, hanya 11 BIG points untuk ke Hat yai?
Kenapa aku minat nak pergi Myanmar?
1. Senarai ASEAN aku tak sampai lagi ialah Myanmar dan Brunei.
2. Bulan lepas prepare itinerary untuk bos untuk pergi Bagan, Myanmar. Terus jatuh cinta dengan landskap Bagan.

Tapi ada kureng jugak. Nak masuk Myanmar kena pakai visa.

Tapi promo kali ni, aku tak dapat lagi redeem. sebab dah ada planning ke Penang-Kedah-Betong.

1 comment:

  1. One day bila i dah cukup sihat utk berjalan... g vietnam nak? i dah simpqn hajat ke that fMous floating village tu bertahun2... -virda

    ReplyDelete