AirAsia Opening Promo Sale ke Lombok

Yiihaaa! AirAsia sudah umumkan penjualan tiket ke Lombok! Harga tiket Opening Promo Sales ke Lombok ialah RM88 all-in.
Harga pulang, xtau la pulak lagi. Takkan Pergi Tak Kembali kan?

Dan seperti biasa di lamn Facebook AirAsia, ramai betul yang nak beli tiket, tapi tak faham-faham bahasa lagi. Seperti biasa, bermulalah episod soalan-soalan :kurang cerdik" kat wall AirAsia. Ini antara contoh soalan kat wall Facebook:

Dey! Terang-terang tulis pasal Promo AirAsia Lombok ni:
Tarikh booking: 16-26 August 2012.
Tarikh perjalanan : 12 Oct 2012 - 22 May 2013.



Sigh! When will people learn to read?? Kalau ku cakap bodoh kang, korang marah. Bukannya iklan ni macam gambar Cari Barang Tersembunyi. aduyai..

Pada yang asyik tak percaya je ada AirAsia sales, Nirwana Band pesan: cukup-cukup sudah..... Toksah la kata AirAsia penipu kalau korang yang tak reti nak hunt tiket. hehehehe.

Ada jugak komen-komen nakal sebab banyak kes pemuda Lombok larikan perempuan Malaysia. Aku rasa, my mum pun mesti terbeliak biji mata kalau cakap nak gi Lombok. Hehe..


But open your mind ya, Lombok antara destinasi idaman pencinta laut dan pantai. Pantai yang bersih, laut yang indah. Oh!

Oh ya..Apa pun, kesimpulannya, saya tak dapat beli tiket promo kali ini. Sedih.
Sebab travel plan sudah full until 1 May 2013. Next promo la ye!

0 comments: